» » »
کنفرانس های مرتبط با گردشگری
نهمین کنفرانس بین المللی برند دومین همایش ملی گردشگری جفرافیا ومحیط زیست پایدار
مطالب برتر
    نظر سنجی
    شما به کدامیک از انواع گردشگری بیشتر علاقمند هستید ؟

    0

    تاریخچه ساخت حرم امام رضا

     

    بنای حرم در طول تاریخ و به‌تدریج ساخته شد و گسترش یافت. در به‌وجود آمدن فضای كنونی حرم، مردان و زنانی بلند همت، در هر دوره‌ای از تاریخ ایران زمین، نقشی داشته‌اند كه نام خود را تا ابد زیر نام حضرت رضا (علیه السلام) جاودانه كرده‌اند. هر كاشی و سنگی كه بر دیوارهای حرم جای گرفته، نشان از عشق و ارادت مردمانی از این سرزمین به مولا و آقایشان حضرت رضا (علیه السلام) دارد. تاریخ موجود در كتیبه‌‌های حرم، از دوره سامانیان تا دوره قاجاریه را نشان می‌دهد.
    0

     

    سرخس يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در شمال شرقي ايران است.اين شهر مرکز شهرستان سرخس است.
    0

     

    شهرستان فريمان از شهرستان‌هاي استان خراسان رضوي واقع شده است. مرکز اين شهرستان شهر فريمان است. قلندرآباد، سفيدسنگ و فرهادگرد ديگر شهرهاي آن هستند. در سال 1385، اين شهرستان تعداد 87,266 نفر جمعيت داشته‌است.
    0

     

    مه ولات یکی از شهرستان های استان پهناور خراسان رضوی به مرکزیت شهر فیض آباد می باشد که از دو بخش مرکزی و شادمهر تشکیل شده است. این شهرستان از شمال به تربت حیدریه، از شرق به رشتخوار و خواف، از جنوب به گناباد و از غرب به شهرستان خلیل آباد محدود می گردد. براساس آمار و ارقام در حدود 45000 نفر در این شهرستان و در نقاط مختلف آن ساکن می باشند. جلگه و دشت مه ولات در اراضی شرقی کویر نمک و در قسمت جنوب غربی تربت حیدریه قرار گرفته و در سایه کوه های حصار رود معجن و ادامه کوه های قلعه جوق، بایگ سرخ آباد در شمال، کوه های ازغند، کوه سیاه، کوه فدافن در غرب مه ولات و کوه کبیر با جهت شمالی و جنوبی که حدفاصل جلگه های خواف و رشتخوار و گناباد به مه ولات پستی و بلندی های این منطقه را تشکیل می دهند. شهرستان مه ولات دارای رودخانه هایی دائمی است که از جمله می توان به رود حصار، رود معجن، رود سرخ آباد و کمال شور اشاره نمود و از نظر اقلیمی منطقه ای گرم و خشک و بیابانی و کم باران است.
    0

    شهر قوچان

     

    شهر قوچان را با شهر باستاني اشك يا ارسكه يك دانسته اند. اين شهر در قرون وسطي به نام خبوشان و خوجان معروف بود. اين شهر در زمان هلاكو تجديد بنا شد و نوه‌ هلاكوخان، ارغون خان بروسعت آن افزود. در زمان غازان خان يك معبد بودايي در اين شهر بنا گرديد.
    Powered by VandaCO © 2014
    Vanda Co Vanda Co