» » » گیلان » ترشی تره و کولی
کنفرانس های مرتبط با گردشگری
مطالب برتر
  • شهر نرماشیردسته بندی: استان کرمان, 26 مهر 1397
    شهر نرماشیر نرماشیر از شهرهای استان کرمان در جنوب شرقی ایران است.جمعیت شهرستان نرماشیر بر‌اساس سرشماری سال 1390 بالغ بر 60 هزار نفر است و وسعت آن حدود یک هزار و 200 کیلو‌متر مربع ‌و دارای دو بخش مرکزی و روداب است. ‌این بخش از شمال به کویر لوت، از مشرق به شهرستان فهرج‌ از جنوب به شهرستان ریگان‌ از مغرب به
نظر سنجی
شما به کدامیک از انواع گردشگری بیشتر علاقمند هستید ؟
گردشگری فرهنگی و اجتماعی
گردشگری ورزشی و هیجانی
گردشگری مذهبی و زیارتی
طبیعت گردی و اکوتوریسم

0

ترشی تره و کولی

 

ترش تره یه غذای شمالیه که معمولا همراه با کته و ماهی یا کولی سرخ شده سرو میشه.سبزیش رو هر کجا که باشین میتونین تهیه کنین ولی خوب صد البته سبزی که خانمهای زحمتکش شمالی دست چین کرده و به بازار میارن یه عطر و بوی دیگه داره و به عبارتی یه چیز دیگه است.
 
 
مواد لازم:
اسفناج،گشنيز، تره ،جعفري ،شويد: 1 کيلو (مقدار اسفناج ازهمه بيشتر باشد)
برنج : 2 قاشق غذاخوري
آب :1 پيمانه
آب غوره يا آب نارنج: 1 تا 1/5 ليوان
نعنا وخالواش تازه: 1 پيمانه
سير: 1 بوتهء کوچک
نمک ، فلفل ،دارچين و زردچوبه: به دلخواه
روغن: 1/2 پيمانه
تخم مرغ: 2 تا3 عدد

طرز تهيه:
سبزي ها را پاک کنيد و بشوييد .پس از اينکه کمي آب آنها رفت، همه را خرد کنيد، ولي لازم نيست خيلي ريز شود.
برنج را بشوييد و مدت کمي خيس کنيد. برنج و سبزي هاي خرد شده را در قابلمه اي با ظرفيت مناسب يا در ظرف سنتي گيلان(گمج)بريزيد و با يک پيمانه آب بپزيد.
بعداز پختن سبزي، چاشني اين غذا يعني آب غوره يا آب نارنج را اضافه کنيد و صبر کنيد تا کمي با هم بجوشند. اگر ترشي غذا کم بود ، باز هم به آن چاشني اضافه کنيد تا به اندازه کافي و دلخواه ترش شود.
نعنا، خالواش وسير پوست کنده را خرد کنيد و در تابه اي همراه نمک ، فلفل ،دارچين وزردچوبه در روغن فراوان ، کمي سرخ کنيد . اين مخلوط را به سبزي و برنج پخته اضافه کنيد تا با هم بپزند.
تخم مرغ ها را درظرفي بشکنيد و با چنگال کمي بزنيد. سپس تخم مرغ ها را روي مخلوط سبزي ها و برنج بريزيد.
زماني که تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنيد وبه آن فلفل و دارچين بيفزاييد. وقتي همه مواد خوب پخت وخورش به روغن افتاد ، غذا آماده است.

نکته:
1- به جاي آب غوره و آب نارنج مي توان از آب انار ترش هم استفاده کرد، ولي دراين صورت رنگ خورش تيره مي شود.
2-براي پوست کندن سير کمي آن را در آب سرد بگذاريد تا پوست آن به راحتي جدا شود و بعد با چاقو يا هر وسيله ديگري آن را خرد و له کنيد.
3-خالواش نوعي سبزي معطر و محلي است که بايد در سفرهايتان از استان گيلان تهيه کنيد.
4-اگر از نعنا و خالواش خشک استفاده مي کنيد ، کمي آنها را خيس کنيد وبعد با سير سرخ کنيد.

گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی گردشگری ایران



تگ‌ها: خورش ترشي تره, غذای ترشی تره, سبزی ترشی تره, خورش ترشی تره, ترشی تره رشتی, ترشی تره شمالی

مطالب مرتبط:

  • غذاهای سنتی اصفهان غذاهای محلی و سنتی از مهم ترین جاذبه های اجتماعی به شمار می روند. تقريبا همه انواع خوراک ها در اين استان تهيه و طبخ می شود ولی برخی از آن ها خاص خود مردم استان است كه در همه شهرها، بخش ها و
  • سفر به اصفهان با هواپیما فرودگاه بین المللی اصفهان باقطار شما با قطار نيز ميتوانيد وارد اصفهان شويد… ايستگاه راه آهن اصفهان (جاده اصفهان -شيراز ، مقابل سپاهان شهر) با اتوبوس از شهرهای مختلفی برای
  • دریاچه گهر دریاچه ای فیروزه ای  درياچه گهر در 121 كيلومتري شرق استان لرستان به مركزيت خرم‌آباد و در 35 كيلومتري جنوب شرقي شهر درود قرار دارد و درست مثل يک تکه فيروزه در مركز منطقه حفاظت شده اشترانكوه به چشم مي‌آيد. اين
  • شهر کلاله سرزمین زیبایی ها  سرزمين جاذبه هاي بکر و ناشناخته! اين شايد بهترين لقبي باشد که بتوان به شهر شگفت انگيزي مثل کلاله (Kalale) داد.شهري در شرق استان گلستان که تلفيقي از جالب ترين جاذبه هاي تاريخي و طبيعي اين
  • جنگل عباس آباد بهشهر ، زیبایی وصف ناپذیر  براي گشت و گذار در جنگل سرسبز عباس آباد، بايد به 9كيلومتري شمال شرق بهشهر يا به عبارتي 5كيلومتري جنوب جاده بهشهر - گرگان سفر کنيد و در ميان جنگل هاي دهکده التپه، راه ها و عمارت هاي به جا
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
Powered by VandaCO © 2014
Vanda Co Vanda Co