» » » گیلان » ترشی تره و کولی
کنفرانس های مرتبط با گردشگری
مطالب برتر
    نظر سنجی
    شما به کدامیک از انواع گردشگری بیشتر علاقمند هستید ؟
    گردشگری فرهنگی و اجتماعی
    گردشگری ورزشی و هیجانی
    گردشگری مذهبی و زیارتی
    طبیعت گردی و اکوتوریسم

    0

    ترشی تره و کولی

     

    ترش تره یه غذای شمالیه که معمولا همراه با کته و ماهی یا کولی سرخ شده سرو میشه.سبزیش رو هر کجا که باشین میتونین تهیه کنین ولی خوب صد البته سبزی که خانمهای زحمتکش شمالی دست چین کرده و به بازار میارن یه عطر و بوی دیگه داره و به عبارتی یه چیز دیگه است.
     
     
    مواد لازم:
    اسفناج،گشنيز، تره ،جعفري ،شويد: 1 کيلو (مقدار اسفناج ازهمه بيشتر باشد)
    برنج : 2 قاشق غذاخوري
    آب :1 پيمانه
    آب غوره يا آب نارنج: 1 تا 1/5 ليوان
    نعنا وخالواش تازه: 1 پيمانه
    سير: 1 بوتهء کوچک
    نمک ، فلفل ،دارچين و زردچوبه: به دلخواه
    روغن: 1/2 پيمانه
    تخم مرغ: 2 تا3 عدد

    طرز تهيه:
    سبزي ها را پاک کنيد و بشوييد .پس از اينکه کمي آب آنها رفت، همه را خرد کنيد، ولي لازم نيست خيلي ريز شود.
    برنج را بشوييد و مدت کمي خيس کنيد. برنج و سبزي هاي خرد شده را در قابلمه اي با ظرفيت مناسب يا در ظرف سنتي گيلان(گمج)بريزيد و با يک پيمانه آب بپزيد.
    بعداز پختن سبزي، چاشني اين غذا يعني آب غوره يا آب نارنج را اضافه کنيد و صبر کنيد تا کمي با هم بجوشند. اگر ترشي غذا کم بود ، باز هم به آن چاشني اضافه کنيد تا به اندازه کافي و دلخواه ترش شود.
    نعنا، خالواش وسير پوست کنده را خرد کنيد و در تابه اي همراه نمک ، فلفل ،دارچين وزردچوبه در روغن فراوان ، کمي سرخ کنيد . اين مخلوط را به سبزي و برنج پخته اضافه کنيد تا با هم بپزند.
    تخم مرغ ها را درظرفي بشکنيد و با چنگال کمي بزنيد. سپس تخم مرغ ها را روي مخلوط سبزي ها و برنج بريزيد.
    زماني که تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنيد وبه آن فلفل و دارچين بيفزاييد. وقتي همه مواد خوب پخت وخورش به روغن افتاد ، غذا آماده است.

    نکته:
    1- به جاي آب غوره و آب نارنج مي توان از آب انار ترش هم استفاده کرد، ولي دراين صورت رنگ خورش تيره مي شود.
    2-براي پوست کندن سير کمي آن را در آب سرد بگذاريد تا پوست آن به راحتي جدا شود و بعد با چاقو يا هر وسيله ديگري آن را خرد و له کنيد.
    3-خالواش نوعي سبزي معطر و محلي است که بايد در سفرهايتان از استان گيلان تهيه کنيد.
    4-اگر از نعنا و خالواش خشک استفاده مي کنيد ، کمي آنها را خيس کنيد وبعد با سير سرخ کنيد.

    گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی گردشگری ایران



    تگ‌ها: خورش ترشي تره, غذای ترشی تره, سبزی ترشی تره, خورش ترشی تره, ترشی تره رشتی, ترشی تره شمالی

    مطالب مرتبط:

    • غذاهای سنتی اصفهان غذاهای محلی و سنتی از مهم ترین جاذبه های اجتماعی به شمار می روند. تقريبا همه انواع خوراک ها در اين استان تهيه و طبخ می شود ولی برخی از آن ها خاص خود مردم استان است كه در همه شهرها، بخش ها و
    • سفر به اصفهان با هواپیما فرودگاه بین المللی اصفهان باقطار شما با قطار نيز ميتوانيد وارد اصفهان شويد… ايستگاه راه آهن اصفهان (جاده اصفهان -شيراز ، مقابل سپاهان شهر) با اتوبوس از شهرهای مختلفی برای
    • دریاچه گهر دریاچه ای فیروزه ای  درياچه گهر در 121 كيلومتري شرق استان لرستان به مركزيت خرم‌آباد و در 35 كيلومتري جنوب شرقي شهر درود قرار دارد و درست مثل يک تکه فيروزه در مركز منطقه حفاظت شده اشترانكوه به چشم مي‌آيد. اين
    • شهر کلاله سرزمین زیبایی ها  سرزمين جاذبه هاي بکر و ناشناخته! اين شايد بهترين لقبي باشد که بتوان به شهر شگفت انگيزي مثل کلاله (Kalale) داد.شهري در شرق استان گلستان که تلفيقي از جالب ترين جاذبه هاي تاريخي و طبيعي اين
    • جنگل عباس آباد بهشهر ، زیبایی وصف ناپذیر  براي گشت و گذار در جنگل سرسبز عباس آباد، بايد به 9كيلومتري شمال شرق بهشهر يا به عبارتي 5كيلومتري جنوب جاده بهشهر - گرگان سفر کنيد و در ميان جنگل هاي دهکده التپه، راه ها و عمارت هاي به جا
    بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
    پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
    Powered by VandaCO © 2014
    Vanda Co Vanda Co