مطالب برتر
بازار سه شنبه املش نمونه قابل مطالعه از بازارهاي هفتگی سنتی در گیلان است که مشخصات کامل بازارهاي اغلب نقاط گیلان را در آن می توان دید.حضور طبقات مختلف مردم در این بازار از اشتیاق و علاقه فراوان آنان به شرکت دراین اجتماع پرشور حکایت می کند.بیشتر دید و بازدیدها و آشنائیها در بازار صورت می گیرد و چه بسیار از آشنائیهاي بازار که به ازدواج منتهی می شوند.
جوانان روستاها پس از یک هفته کار و تلاش ، زیباترین لباسهاي خود را پوشیده به سوي بازار می شتابند.حضور در بازار و گشت و گذار در آن بهترین سرگرمی و تفریح براي طبقات مختلف مردم بخصوص جوانان است .هیچ تفریحی براي آنان جاذبه حضور در بازار سه شنبه را ندارد.در این روز حمامیها ،آرایشگران، قهوه چی ها ، اغذیه فروشی ها و صاحبان مسافرخانه ها بسیار فعال و پر تلاش هستند.بازار نعل بندها نیزبه سبب مراجعه مسافران نقاط کوهستانی که خود را با اسب و قاطر به سه شنبه بازار املش رسانده اند گرم و پر رونق است.
در این بازار اجناس خارجی نیزعرضه می شود.فروشندگان دوره گرد بیشتر از شهرهاي رشت ، آستانه اشرفیه، لنگرود و رودسر هستند.حضور در حلقه مارگیران ،معرکه گیران و درویشها از جنبه هاي تفریحی سه شنبه بازار املش است.در گذشته هر فروشنده در روز باید مبلغ200ریال به شهرداري پرداختد می نمود.
گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی گردشگری ایران
تگها: سه شنبه بازار املش دیدنی های املش دیدنی های گیلان گردشگری گیلان
مطالب مرتبط:
آشنایی با شهر نوشهر نوشهر یکی از شهرهای استان مازندران ایران است. شهر نوشهر مرکز شهرستان نوشهر در استان مازندران است. جمعیت این شهر بر طبق سرشماری سال ۱۳۸۵، برابر با ۴۰٬۵۷۸ نفر بودهاست.
چشمه های معدنی گیلان کمتر کسي گيلان را با چشمه هايش مي شناسد اما واقعيت اين است که چشمه هاي آب معدني و گرم اين استان از مواهب طبيعي گيلان است که زير سلطه چشمگير طبيعت بي مثل و مانندش پنهان مانده است. با اين حساب،
آشناییی با بازار زنجان مجموعه تاریخی و مسقف بازار زنجان با بیش از دوکیلومتر طول در قلب بافت قدیمی این شهر که روزگاری مشرف به دروازه قلتوق، دروازه جنوبی شهر بود، طویلترین بازار ایران است.براساس اسناد و متون
بازار شهر تبریز تبریز از روزگاران قدیم، محل تبادل فرهنگی بوده و مجموعه بازار تاریخی آن یکی از مهمترین مراکز تجاری در مسیر جاده ابریشم است. مجموعه بازار تاریخی تبریز از راسته های به هم پیوسته، مسقف و آجری،
بازار قیصریه اصفهان قديمىترين توصيفى که از بازار اصفهان به جا مانده است، شرحى است از قرن چهارم هجرى قمرى (دوران ديالمه)، در کتاب «رسالهٔ محاسن اصفهان» تحت عنوان «بازار جورين» که مىگويد:
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.