مطالب برتر
درحالی که هتلهای آذربایجان شرقی همواره به واسطه حضور گردشگران سلامت با ضریب اشغال بیش از ۷۰ درصد فعالیت میکرد اما امروزه به دلیل نبود سازوکار و نظارت مناسب در این حوزه با افت گردشگران سلامت، اقامت هتلهای این استان به زیر ۵۰ درصد رسیدهاست.
0
- نویسنده: IranTraveller
- تاریخ: 19 آبان 1393
- بازدید: 146
دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت با بیان اینکه بِرَندسازی پزشکان حاذق ایرانی از ضروریات گسترش گردشگری سلامت است، گفت: در حال حاضر ۶۳ مرکز تخصصی و فوق تخصصی در گردشگری سلامت ایران فعالیت میکنند.
به نقل از تسنیم، محمد پناهی با بیان اینکه در حال حاضر خوشبختانه 63 مرکز تخصصی و فوق تخصصی در زمینه گردشگری سلامت در کشور فعالیت میکنند، اظهار داشت: پیشنهادی به فعالان گردشگری سلامت با رویکرد درمانی داریم که در آیندهای نه چندان دور، ما و همسایگانمان در زمینه گردشگری سلامت دچار تحول آرام و جدی خواهیم شد که باید همگام با تحولات دنیا باشد.
0
- نویسنده: IranTraveller
- تاریخ: 10 آبان 1393
- بازدید: 160
به گزارش پایگاه تخصصی گردشگری ایران به نقل از تسنیم، محمد پناهی اظهار داشت: گردشگری سلامت در ایران چند ویژگی دارد که یکی از آنها این است که گردشگری سلامت در ایران بومی است؛ یعنی بنا نیست پزشک از جای دیگر بیاوریم. وی افزود: گردشگری سلامت ترکیه بومی نیست؛ چون زیرساختهای اسکلتال دارد اما محتوا یعنی پزشک ندارد و لذا میبینیم که آنها از ما درخواست کردند برایشان پزشک بفرستیم.
گردشگري سلامت از دير باز وجود داشته كه به مسافرت به منظور سلامتي يا درمان انواع بيماريها اطلاق مي شود.گردشگري درماني و بهداشتي امروزه از رو به رشدترين بخش هاي صنعت گردشگري جهان به شمار مي رود كه باعث شده سازمان هاي دست اندر كار در كشورهاي علاقه مند به توسعه گردشگري توجه خود را به اين بخش از صنعت توريسم جلب و براي آن برنامه ريزي نمايد.يكي از انواع گردشگري سلامت،توريسم با هدف درمان ناباروري مي باشد كه افراد با هدف درمان يا تكميل درمان ناباروري خود به يك كشوري غير از كشور خود مي نمايد.
اين روزها عرب ها مشتري پروپا قرص خدمات بيمارستاني ايران شده اند؛ سفر آنها به استان خراسان، استان خوزستان و استان هاي شمالي کشور نه فقط براي زيارت و خريد و استفاده ارزان از طبيعت بکر ايران بلکه همسو با درمان و بستري شدن در بيمارستان هاي کشور است. آنها به ايران مي آيند، ارزان تر از کشور خودشان برند مي خرند، ارزان تر از کشور خودشان سفر مي کنند به کوه و جنگل مي روند، البته که زيارت بارگاه ملکوتي امام هشتم هم پيوست اصلي تمام اين سفرهاست اما آيا براي چنين بازار گسترده اي يک مسووليت يکپارچه وجود دارد که با برنامه ريزي دقيق، اين ميزان گردشگر ورودي را مديريت کرده و سعي در پايدارکردن چنين رفت وآمدهايي کند؟ پاسخ به اين سوال را نمي توان به راحتي و با بررسي مجموعه وظايف و فعاليت هاي انجام شده در يک نهاد خاص مورد ارزيابي قرار داد چراکه در اين داستان، تنها يک سازمان، بازيگر نقش اصلي نيست و آن چنان که مديران باتجربه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بارها و بارها گفته اند، براي ورود يک گردشگر خارجي به کشور تنها نبايد از اين سازمان توقع داشت.