مطالب برتر
آتشکده آمل مربوط به دوره ساسانیان است و در آمل، محله پائین بازار، در شهر قدیم (عوام کوی) واقع شده و این اثر در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۵۴ با شمارهٔ ثبت ۱۰۶۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. آتشکده آمل با توجه به ویژگی های خاص معماری در شمار بناهای قرن نهم هجری قمری است و در مقایسه با سایر برج های این دوره از وسعت قابل ملاحظه ای برخوردار است.
بنای حرم در طول تاریخ و بهتدریج ساخته شد و گسترش یافت. در بهوجود آمدن فضای كنونی حرم، مردان و زنانی بلند همت، در هر دورهای از تاریخ ایران زمین، نقشی داشتهاند كه نام خود را تا ابد زیر نام حضرت رضا (علیه السلام) جاودانه كردهاند. هر كاشی و سنگی كه بر دیوارهای حرم جای گرفته، نشان از عشق و ارادت مردمانی از این سرزمین به مولا و آقایشان حضرت رضا (علیه السلام) دارد. تاریخ موجود در كتیبههای حرم، از دوره سامانیان تا دوره قاجاریه را نشان میدهد.
0
- نویسنده: IranTraveller
- تاریخ: 1 دی 1393
- بازدید: 140
چشم به زیبایی های مساجد ایران و معماری ایرانی اسلامی بسپاریم که مکانی برای عبادت و ستایش خدای متعال را این چنین زیبا بنا کرده اند.نکته ای که باید به آن توجه کرد،در معماری ایرانی اسلامی مباحث فلسفی از منظر بصری که در آن لحاظ شده قابل تأمل است.در شهر شیراز مساجدی از دوران گذشته برجای مانده،که در اوج زیبایی،اوج هنر معماری ایرانیان در آن دیده می شود، که در ادامه چشم به این زیبایی ها می سپاریم.
مسجد مطلب خان در مرکز شهر خوی و در ابتدای خیابان طالقانی در فاصله حدود 30 متری بازار قدیمی شهر قرار دارد.